Média | Magyar Építészet 10-20
Magyar Építészet 10-20

Magyar Építészet 10-20 könyv megvásárlása

A MÉK 2021-ben megjelent kiadványa, a 'Magyar Építészet 10-20' című könyv valamennyi épülettípusra kiterjedően mutat átfogó képet − határon innen és túl − a kortárs magyar építészeti alkotásokról és alkotókról a 2010-2020 közötti időszakról.

A könyv személyesen a MÉK Titkárságán (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.) és a FUGA Budapesti Építészeti Központ könyvesboltjában vásárolható meg. A kiadvány ára 7000 Ft.

Magyar Építészet 10-20

MAGYAR ÉPÍTÉSZET 10-20

Előszó

A Magyar Építész Kamara alapvető, bár igen szerteágazó − a tagok ügyeivel, a kapcsolattartással és az építészeti kultúrával összefüggő – feladatain túl, kiemelt célja közé emelte az épített környezet értékeinek feldolgozását és bemutatását. Meggyőződésünk, hogy a magas színvonalon megalkotott építészeti alkotások példát mutatnak, és az utókor számára a legmaradandóbb és legnyilvánosabb módon őrzik egy kor adott pillanatának minőségét. Az épület és az ember életideje különböző, de ez az, ami az építészet egyik szépségét és sajátosságát adja. Jelen könyv egy olyan hiánypótló sorozat nyitódarabja, amely meghatározott időintervallumokra vetítve, valamennyi épülettípusra kiterjedően mutat átfogó képet − határon innen és túl − a kortárs magyar építészeti alkotásokról és alkotókról.

Magyar Építészet 10-20

Magyar Építészet 10-20

A Magyar Építész Kamara 2021. őszén megjelent közel 500 oldalas reprezentatív kiadványa, a "Magyar Építészet 10-20" már megvásárolható a FUGA Budapesti Építészeti Központ könyvesboltjában a 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5. szám alatt. A kiadvány ára 7000 Ft.

Magyar Építészet 10-20

Magyar Építészet 10-20 könyvbemutató

Mint arról már korábban beszámoltunk, megjelent a MÉK Magyar Építészet 10-20 című könyve, mely egy olyan hiánypótló sorozat nyitódarabja, amely meghatározott időintervallumokra vetítve, valamennyi épülettípusra kiterjedően mutat átfogó képet − határon innen és túl − a kortárs magyar építészeti alkotásokról és alkotókról.

Magyar Építészet 10-20

MAGYAR ÉPÍTÉSZET 10-20 - Sajtóközlemény

A Magyar Építész Kamara a tagok ügyeivel, az építészeti kultúrával összefüggő feladatain túl, kiemelt célja közé emelte az épített környezet értékeinek feldolgozását és bemutatását. 

A magas színvonalon megalkotott építészeti alkotások példát mutatnak, és az utókor számára a legmaradandóbb és legnyilvánosabb módon őrizik egy kor adott pillanatának minőségét.