KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Épületfelújítások  mit nem szabad elrontani?

Építész Tervezői Nap március 20-án

Miközben a lakásépítések még mindig nem akarnak beindulni, felújítási munkákból egyre több van – de nem árt, ha tudjuk, ezekhez speciális szakmai tudás kell. Március 20-án a BME Épületszerkezettani Tanszék legjobb előadói ismertetik meg az érdeklődőket a legújabb kutatási eredményekkel, tapasztalatokkal.

Dr. Becker Gábor tanszékvezető, egyetemi tanár Az árnyékolás fontossága és lehetőségei a felújítás során címmel ad elő, Bakonyi Dániel Meglévő vagy új? – avagy nyílászárók felújítási lehetőségei címmel a nyílászáró-beépítések épületfizikai modellezésének tanulságait mutatja be. Belső oldali hőszigetelések lehetőségei és korlátai címmel ad elő dr. Kakasy László egyetemi adjunktus, Csott Róbert szakreferens (ÉMI) pedig a felújítások akusztikai buktatóit mutatja be, a záróelőadásban Horváth Sándor egyetemi adjunktus Lapos- és magastetők felújításának esettanulmányait tárja a hallgatóság elé. Az alkalmazástechnikai értekezésekkel kiegészülő programba még egy országos díjátadó is belefér!

Felújítások – szebbet, jobbat, komfortosabbat

IDŐPONT: 2014. március 20. csütörtök, 9 óra

HELYSZÍN: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34-36.)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 2362 Ft + áfa (3000 Ft) /alkalom (a Kincstárban lévő pontok felhasználhatók)

Figyelem! Visszatérítés! Minden konferencianap után minden résztvevőnek bruttó 2000 forintot írunk jóvá a tervlap.hu rendszerében. (A visszatérítés csak a teljes napon résztvevőknek jár!) Az összeg felhasználható a tervlap.hu-n meghirdetett rendezvények részvételi díjaira, szaklap- és szakkiadvány-előfizetésekre stb.!

AKKREDITÁCIÓ: MÉK 2 pont (2013/4)

RÉSZLETES PROGRAM: elolvasható az alábbi linken, melyen az Ön személyre szóló jelentkezési oldala található. Ott akár egyetlen további kattintással (jelszó és egyéb adatok megadása nélkül) jelentkezhet a konferenciára:

Tovább a jelentkezési oldalra

Üdvözlettel:
Csanády Pál
Artifex Kiadó Kft.
Telefon: +36 1 463 1711
Email: info@artifexkiado.hu
 


Létrehozás időpontja: 2014-03-18 07:25:52
Utolsó módosítás időpontja: 2014-03-28 07:32:24

Megtekintések száma: 15986
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=41801