KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Országos Urbanisztikai Konferencia 2023. 10. 19.

Kedves MUT Tagság! Kedves Szakmagyakorló Kollégák!

2023. október 19-én kerül megrendezésre a XXIX. Országos Urbanisztikai Konferencia a Magyar Urbanisztikai Társaság és a HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ közös szervezésében. A konferencia helyszíne a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lesz.

A konferencia fókuszában idén a terület- és városfejlesztésben érintettek, a fejlesztők, a finanszírozók és a szabályozók eltérő érdekeiből adódó konfliktusok és kooperációs lehetőségek állnak a „Ki fejleszti a várost? – Érdekek, konfliktusok és együttműködések a terület- és városfejlesztésben” kérdésköre mentén.
A konferencia különleges aktualitását adja, hogy az európai uniós városfejlesztési források várható megérkezése és az építőipari visszaesést követően egy jelentős ingatlan- és városfejlesztési ugrás előtt állunk, így kiemelten fontos, hogy közösen megvitathassuk a jövő kilátásait.

A személyes részvételre épülő, egynapos konferenciára a hazai terület- és városfejlesztés azon, más és más érdekek és motivációk által vezérelt kulcsszereplői – polgármesterek, ingatlanfejlesztők, szakpolitikai döntéshozók, a pénzügyi szféra képviselői, civil és tudományos szakemberek – kapnak meghívást, akik korábban nem, vagy csak laza kapcsolatban álltak egymással, így számukra egyedülálló lehetőséget kínál a rendezvény a szakmai párbeszédre, tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre
További részletek a konferencia honlapján érhetőek el: https://urbanisztika2023.hu/

Találkozzunk a konferencián!

A MUT és a HÉTFA csapata


Létrehozás időpontja: 2023-08-02 22:03:27
Utolsó módosítás időpontja: 2023-08-02 22:06:00
Cimkék: országos, urbanisztikai, konferencia,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 607
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47633