KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Intelligens padló válogatott megjelenéssel

MEGVAN AZ INTELLIGENS PARKETTA MEGOLDÁS!

A Weitzer Parkett a régió egyik legnagyobb készparkettagyártója. Évente 3 millió m2 parkettát gyárt, és az egyetlen az európai vezető parketta gyártók közül, akinek saját cége van Magyarországon. A Weitzer Parkett olyan termékeket hoz létre, amelyek megjelenésük, tapintásuk és esztétikájuk tekintetében páratlanok. A karakteres felületek a sima és a dombornyomott felületektől a fa tartósságát teszik kézzelfoghatóvá. Ezenkívül a fa- mint egyetlen más anyag sem - kiegyensúlyozott szobaklímát biztosít. Nemcsak a hőmérsékletet és a páratartalmat tartja egyensúlyban, hanem a levegőt is megszűri a négy fal között. A Weitzer Parkett „Pro Active+” lakk és „Pro Vital” olaj felületek minden igényre mesterien alkalmazhatók.

A nappalitól a bevásárlóközpontig:

a Weitzer Parkett közel 200 éves tapasztalattal és nagyfokú intuícióval rendelkezik és olyan helyeken is felhasználhatók a parkettái, padlói, ahol nem is gondolnánk. Nem számít, mekkora a terhelés: hihetetlenül ellenálló, ugyanakkor elképesztően funkcionális.

Néhány referenciánk: a MOL Campus, a Marriott Hotel, a Duna Pearl, az Emerald Hotel&Suites; … Hazai referenciák

A Weitzer Parkett minden parkettához kínálja a hozzá illő lépcsőfokot - a harmonikus színérzetért az egész házban. Karbantartásmentes, egészséges és „suttogóan halk”.

A Weitzer Double-Click kötése 2003. óta a legmodernebb, legnagyobb húzószilárdságú és legegyszerűbben fektethető klikk kötés a piacon.

A műszakilag rendkívül erős ProActive+ lakkrendszer esztétikailag szinte teljesen az olajozott felülettel azonos megjelenésű, miközben a világon egyedülállóan 30 év ápolásmentes garanciát vállalunk rá. Minden típushoz azonos színű többféle lépcső elemet és furnérozott valódi fa szegélyléceket biztosítunk.

Több öröm, több kényelem, több életminőség: ez a Weitzer Parkett ígérete.

A Weitzer Parkett saját biomassza fűtőművével, fotovoltaikus rendszerével és vízerőművével nemcsak környezetbarát távfűtést, hanem zöld áramot is termel a székhelyéül szolgáló stájerországi Weiznek.

A székesfehérvári outlet raktárunkban továbbra is azonnal rendelkezésre áll több ezer m2 valódi fából készült parketta és svédpadló a 2 cm szélességtől 20 cm-ig, 10-42,- €/m2+áfa outlet áron, és természetesen a bemutatótermünkben a teljes kínálatunk megtekinthető, illetve rendelhető.

https://www.weitzer-parkett.hu/

https://www.weitzer-parkett.com/en/

FŰTÉS ÉS VALÓDI FAPARKETTA EGYBEN!

Fűtés és valódi faparketta egyben, külön tervezés, kazánház, csőrendszer, szivattyúk, stb, nélkül, sőt a fűtésrendszerből nem látszódik semmi. A Construma 2021. Innovatív Nagydíjjal jutalmazott karbonlemezes „melegparketta” komfort fűtésnek köszönhetően teljes felületen egyenletes a hőmérséklet. Rendkívül kellemes klíma, a por és levegő felkavarása nélkül. Minden helyiség gyorsan és egyedileg szabályozható. Nem igényel kazánt, kazánház helyiséget, külön vezetékeket, stb. Néhány perc alatt, rendkívül gyorsan felfűthető. A valódi fa parketta lerakása, fűtés szerelése és beüzemelése bármilyen 220 V-os csatlakozóval ellátott helyiségben, lakótérben max. 1 nap/80 m2. Felújítás esetén nem igényli a régi felület elbontását, vagy bármilyen jellegű módosítását. Akár 50%-kal kevesebb lehet a fűtési költség. Teljesen karbantartásmentes, és 10 év garanciát biztosít a teljes rendszerre (fűtés + parketta). A fűtés gyakorlatilag korlátlan, mivel a fólia 7 rétegben van laminálva, és nincsenek kábelek vagy szénszálak, amelyek elszakadhatnak. A felelős környezet-tudatosság jegyében nem igényel fosszilis tüzelőanyagot, akár fotovoltaikusan, önállóan ellőállítható a szükséges villamos energia.

Weitzer "melegparketta"

EGYSZERŰ, GYORS PARKETTÁZÁS és MÁGNESES SVÉDPADLÓ!

A már hosszú évek óta bevált gyors, por- és zajmentes fektetési LooseGlue módszerünk mellett, 2021. óta a legfrissebb innovatív parkettás megoldásunk a FlexFix mágneses valódi fa padlónk, amely rendkívül gyorsan fektethető, cserélhető, javítható, felújítható, miközben extrém vékony és természetes, megújuló alapanyagigényű. Tulajdonságairól és egyszerű alkalmazási módjáról az alábbi pdf-ben gyorsan tájékozódhat:

Letölthető PDF


Létrehozás időpontja: 2023-08-10 12:03:31
Utolsó módosítás időpontja: 2023-08-15 11:54:25
Cimkék: Weizer, Parketta, padló, intelligens,; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 1016; Információ: Támogatott tartalom
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47643