KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Ingyenes programok a Nemzetközi Zöld Építés Hetén szept. 11-15. között

2023-ban az eddiginél még színesebb programokkal várja az érdeklődőket a Nemzetközi Zöld Építés Hete szeptember 11. és 15. között.

Globális átalakulásra van szükség ahhoz, hogy egészséges összhang jöjjön létre a természet és az emberiség között minden egyes szektorban. Különösen fontos az átalakulás az építésgazdaságban és az ingatlanszektorban, hiszen az épületekkel kapcsolatos kibocsátások a teljes globális szén-doixid lábnyom 37%-át teszik ki. A fenntarthatósági célok teljesítéséhez és az építési ágazat karbonmentes átalakulásához most kell konkrét, hatékony intézkedéseket tenni.

Pontosan ezért lett az „Építsd a jelent, alakítsd a jövőt!” a szlogenje az idei Nemzetközi Zöld Építés Hetének. Most kell a megfelelő építőelemeket megfognunk a működőképes, és fenntartható jövő felépítéséhez. Így elkerülhetjük rendszereink összeomlását és a klímaváltozás okozta társadalmi és gazdasági problémákat.

A World Green Building Council (WorldGBC) kezdeményezésére elindított, több kontinensen átívelő programsorozaton jövőbemutató gyakorlati példákkal, szakmai beszélgetésekkel és gyakorlati műhelymunkával várjuk a szakmai érdeklődőket! A programok lehetőséget biztosítanak az innovatív gondolkodásmód, és a kreativitás fejlesztésére is!

Tartson velünk! Katalizáljuk együtt a hazai épített környezet karbonmentessé alakítását!
MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET


Létrehozás időpontja: 2023-08-22 14:29:05
Utolsó módosítás időpontja: 2023-08-22 14:29:51
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 934
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47649